Boulevard&Brezsnyev
CF098700

Share Én és a biciklim fotózás !    Ma az embereknek a kerékpár olyan mint régen az asszonyoknak a kalap, férfiaknak a kard. Túl-lépi a funkcionalitás határait, ráadásul egészséges is. A biciklizés művészet. A biciklizés sport.   ?Ez az egyéniségem, és a személyes szabadságba vetett hitem szimbóluma.? Vedd fel a legszebb vagy legrondább bringádat, és [...]

birkak

ShareA Boulevardésbrezsnyev Galéria szeretettel vár fényünnepi hangos fotókiállításának megnyitójára! A kiállítás reflektál a fény-csoda-megosztás-örömszerzés-ünnep tematikára, a fotográfiát alkalmazó alkotók szemszögéből.

ShareA Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója új tagjai mutatkoznak be a Boulevard és Brezsnyev Galéria szervezésében a Holdudvar Galériában.Az FFS minden évben felvétel meghirdetésével frissíti tagságát, melyen egy portfolió review keretében a pályázók szakmai és művészi felkészültségükről adnak számot. A Margitszigeten nyíló kiállítás a 2008-ban felvett tagok munkáiból nyújt áttekintő anyagot. A verniszázs résztvevőinek alkotásai, művészeti infúzióként, [...]

ShareA nagy múltra visszatekintő Fiatalok Fotóművészeti Stúdiója, ahonnan sok kiváló művész között olyan prominens fotóművészek indultak pályájukon, mint Benkő Imre, Stalter György, Szilágyi Lenke, Tóth György a kortárs fotóművészet élvonalában haladva ismét egy izgalmas tárlatra hívja a látogatót. A Stúdió, összefogva a kortárs fotóművészet fiatal nemzedékét, legfontosabb feladatának a modern fotográfia különböző irányzatainak bemutatását tartja.

Share  Legyen kultúrált karácsonyod! Boulevardésbrezsnyev kortárs fotókiállítás + designvásár NO TOMEGCIKK

europ2OUT

ShareA boulevardésbrezsnyev három helyszínen összművészeti sortüzet rendez 2006. november 9-én 19-órától a Király utcában !