Boulevard&Brezsnyev

Share A kiállítást csütörtökön 18 órakor Ágoston Béla nyitja meg.Kiállító művészek: Csáki László, Engel Krisztina, Horváth Balázs, Kiskovács Eszter, Nyolczas István, Rutkai Bori, Shukri Dániel, Szemző Zsófia, Takács Máté. A megnyitó után 20 órakor vetítés lesz a Sirályban bokri alkotók korábbi filmjeiből.    

ajna1

ShareGábriel Ajna festészetét különleges nyers erő és egyéni kifejezésmód jellemzi. Már korai munkáiban egy teljesen önálló, expresszív alkotómódszer nyilvánult meg, kimagasló festészeti technikai tudással, ami különböző korszakain keresztül letisztulva, lényegi szimbólumrendszerévé és anyaghasználattá kristályosodott. Ajna munkáit végigkíséri a portré műfaj, hol a gépi világ, fegyverek, gázmaszkok és roncsok társaságában, hol a képzelet szülötteivel párhuzamosan jelennek [...]

ShareA budapesti Boulevard&Brezsnyev és a kasseli PICKant Galéria ?Hacking the dokumenta? 2006 novemberében kértek fel minket a kasseli Galerie Picant tulajdonosai, hogy a 100 napos, 12. ?Documenta? utolsó 3 hetében (2007. 09. 01-23) az általuk üzemeltetett 260 nm-es galériában és a közelben található 460 nm-es, az egykori Karls Hospital műemlék épületében közös kiállítást szervezzünk.