NO PARA! -zseblámpás csoportos hangoskiállítás – Zalaegerszeg

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKedves Művészek,
a Boulevard és Brezsnyev Galéria abban a megtiszteltetésben részesült, hogy részt vehet az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő zalaegerszegi Color Arts Festiválon.

 

Ez egy összművészeti esemény (zene, film, színház, képzőművészet), amiből a B&B Galéria a képzőművészeti részt képviseli 2009. október 2-3.án.  (Fesztivál részletei a www.zazee.hu oldalon.) A hagyományokhoz híven egy használaton kívüli gyáregységben rendezik meg a programokat (Kőbányai Textilművek (KÖBTEX)).

A BB a tér specialitását és a fesztivál többi programját figyelembe véve, egy olyan saját teret  kíván létrehozni, ahol alkotások vannak a térben elhelyezve melyeket csak saját zseblámpával lehet megtekinteni.
A kiállítótér 500nm-ére, olyan műveket (festmény,foto,szobor installáció,video) várunk, amik mérete min 60x40m, technikájuk szabadon választható (nem javasoljuk papír munkák beadását, nem tudjuk a tér páratartalmát) minden művésztől 2-3 darab művet állítunk ki. A kiállítás címe: No Para!

– kiállítás időtartama: október 2-3. – a művek szállításának időpontja: szeptember 30. – a műveket a művésznek kell beszállítani a BB Galériába szeptember 29-ig. – a művek visszaszállítása: október x. – a műveket a művészeknek kell elszállítani a BB Galériából október x-ig. Felkért művészek névsora: Menyhárt Tamás, Vetlényi Zsolt, Magyar Deziré,  Osgyányi Sára, Almásy Ottila, Gazdag Ágnes, Bálványos Levente, Szabó Ottó, Varga György, Gesztelyi Nagy Zsuzsa,  Bodolóczki Linda, Király Gábor, Kokesch Ádám, Fukui Yusuke, Énzsöly Kinga, Fischer Judit, Szöllősi Géza, Szász György, Csató József ,Bánki Ákos,  Verebics Ágnes, Szirtes András, Hafner Mónika, Hernád Géza, Ember Sári,….

A helyszínről élőadásban:

[nggallery id=72]