Barakk csoport: ART=UFO

ufflayerA művészet az emberi önvaló tökéletességének visszatükröződése. Ebben megtalálható minden vágy végső célja, és ez az, ami visszacseng: a tökéletesség időtlen harmóniája.”

művészet szó tágabb értelemben minden alkotó célú emberi igyekezetre vonatkoztatható. Ebből a széles perspektívából a művészet kulturális, történelmi vagy földrajzi környezettől függően általános fogalomként használható az összes teremtő szándékra, amit emberi törekvés mozgat. Ide tartoznak tehát mindazon képességek ésmesterségek, amelyek különféle funkciójú emberi termékek, jelenségek létrehozását vagy a környezet átalakítását teszik lehetővé

A művészet fogalmát (görög tekhné és technika, latin ars) az ókorban csak az alkotó tevékenység e tágabb értelmében használták, még egyes tudományokat is beleértve, mint a logika és a grammatika.

művészet szót ma általában a fentieknél szűkebb, esztétikai értelemben használjuk. Ennek a szűkebb értelmű fogalomnak azonban nincsen egységes, mindenki által elfogadott meghatározása. A szűkebben vett művészet határai nem tisztázottak, számos emberi termék határesetet jelent, amikor nehéz eldönteni, hogy műalkotásnak tekinthető-e vagy nem. Szócikkünk a szűkebben értelmezett művészet fogalmával foglalkozik.

UFO

A kifejezést eredetileg a katonai repülésben alkalmazták, ahol ezt minden olyan tárgyra értették, aminek még nem volt tisztázva az eredete (lehetett ellenséges repülőgép, polgári gép, meteorológiai ballon vagy bármi egyéb). Később a köznyelvben ennek egy szűkebb értelme honosodott meg; szinte kizárólag idegen lényt vagy űrhajót (?repülő csészealjat?) értenek alatta. Az ufókutatásnak van egy nagy valószínűség szerint hiedelmi, vagy félreértéseken alapuló ága, amit elsősorban amatőrök végeznek, tudományos ufókutatás azonban egyelőre nincsen, mert ahhoz kísérletileg ellenőrizhető, megismételhető feltételekre volna szükség, amit a jelenségkör magától értetődően nem tud produkálni. Az idegen lények létezését először a tudományos-fantasztikus irodalom (sci-fi) vetette fel, bár a népek mondavilága tele van nem emberi lényekkel (istenek,félistenek, szörnyek, tündérek).

Rengeteg rejtélyes eltűnést tulajdonítanak olyan földönkívülieknek, akik kísérleteikhez hurcolnak el embereket a földről. Némelykor ezek visszakerülnek, de néha soha többé nem térnek vissza. Ennek jegyében sokan szeretik hangoztatni, hogy Elvis Presleyt, vagy Jimmy Hoffát is földönkívüliek rabolták el.

A Barakkot nem lehetett prognosztizálni, létezését támogatni, vagy megszünését deklarálni.

A Barakk az időtlen utazás (repülés) kézzelfogható bizonyítéka. Az önmagát egótlanul figyelő, szemlélő barakki ember nem szeretne megváltozni, megfelelni, hanem utat enged saját maga számára , hogy eme transzdimenziós, interperszonális reláció aspektusának koordinációjában a változásokra érzékenyen reagálva próbálja megfogalmazni a semmit

Ezáltal megmutatva a szándéktalan mindent.

A Barakk és a BB is egyetlen állandóság bizonyítéka, és ez az állandóság maga a változás ténye melyben átalakulunk minden másodpercben -mi magunk is.

Most is.

[nggallery id=104]